Followers !

Ahad, 17 November 2013

Segmen : Macam Hensem Jer ! Macam Kacak Jer !


Assalamualaikum,

Terbaca status kak Adza atau Mak Dara di Facebook yang mengatakan bahawa nak jalankan satu segmen.

Segmen Macam Cantik Jer Macam Comel je, haha, sekarang ni boleh kira trending juga lah tagline tu, kalau kat mana-mana mesti kita dengar.


Jadi untuk di sesuaikan untuk blogger lelaki, MD telah tukar nama segmen kepada Macam Hensem Jer, Macam Kacak Jer.

Jadi, gambar yang ala-ala kacak atau ala-ala tak berapa nak hensem yang dipertaruhkan oleh kimi seperti dibawah, haha, macam tak kacak je, hehe


Haha, jangan terkejut ye, memang tak kacak, memang tak hensem, jadi inilah gambarnya.

Sebenarnya penat cari gambar, jadi inilah yang terakhir, gambar ini guna effect "fish eye" sebab tu muka pelik sikit, haha

Siapa nak join, boleh klik SINI, cari gambar terbaik ! hehe

*p/s : MD, blog kimi tak boleh right click, jadi kimi hantar gambar ni di chatbox FB MD ok, terima kasih :)


28 ulasan:

  1. hamboi!
    tekjut MG .
    ini mmg macam hensem je mcm kacak jer..huhu
    gud luck! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, terkejut kan, nasib tak terbaling laptop, haha

      thanks you :) join lah sekali

      Padam
  2. gud luck bro..
    besok ler hantar pnyertaan..
    hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks you shark kay !

      hantar jangan tak hantar :) hehe

      Padam
  3. salam p'kenalan dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan juga :)

      kimi dah follow balik :)

      Padam
  4. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks you, tak lah secomel BBL, hehe

      kimi dah follow :)

      Padam
  5. woahhh...terkejut.. :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, terkejut kan?

      thanks you, kimi dah follow :)

      Padam
  6. alo...comelnya...(^_^)

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak comel pun, akak lagi comel, hehe

      Padam
  7. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih :)

      kimi dah balas kunjungan :)

      Padam
  8. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sebab sudi berkunjung :)

      Padam
  9. hahaha..sangat sporting.

    datang singgah dari segmen yang sama..

    follow done :)

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
  10. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
  11. memang comel je memang kacak je.. hehe tenkiuuuuuu kimi kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, welcome mak dara, insya Allah, suka dengan segmen yang awesome macam ni :)

      Padam
  12. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikum salam :)

      terima kasih dan good luck too :)

      Padam
  13. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ ok gmbr tue style .. hehehh

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
  14. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    BalasPadam