Spice of My Life

Followers !

Halaman

Khamis, 9 Januari 2014

Esok CUTI ! Yeay !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Seminggu berlalu, hari-hari yang dinantikan oleh semua orang yang bekerja ialah hari cuti, huhu, senyum sampai ke telinga kan? haha.

Esok KK cuti, dah seminggu, kadang-kadang rasa cepat, kadang-kadang rasa lambat, seminggu bekerja diharungi dengan sabar.



Jadi, apa rancangan esok? banyak sangat dalam kepala ni, entah sempat ke tak esok nak penuhkan semua, hehe

Rancangan di pagi hari KK ingat nak ke U Mobile Centre, sebab nak tukar pelan, nak pakai postpaid pula, dulu pakai prepaid, nak tahu detail boleh ke SINI

Lepas sembahyang jumaat pula, nak pergi interview kerja, huhu, nak cuba nasib di tempat lain, doakan KK ye, nanti KK cerita pasal tu.

Lain-lain perancangan mungkin nak basuh motor, basuh baju, kemas  bilik dan lain-lain akan dipertimbangkan.


Ok, itu sahaja, doakan KK menjalani hari esok dengan baik dan lancar :)

*gambar diatas semua diambil di tempat kerja, selfie seorang diri, haha


Tiada ulasan:

Catat Ulasan