Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 1 Mac 2013

Burger Bakar bersama Cik Meyra !




Assalamualaikum ,

Baru saja balik dari makan Burger Bakar , best tau burger bakar , tak berminyak dan isi tebal ! huhu

Sebenarnya meera la ajak sangat nak makan burger ni , dah berapa minggu tertangguh niatnya , nak pergi ada halangan , jadi malam ni tertunai la hajatnya .



Cik Meyra

Pergi dalam pukul 8:15 tadi , balik pukul 9:30 , orang tak ramai , jadi makanan sekejap saja sampai . Lepas sampai , snap dulu , haha , baru makan , jadi macam orang gila dah rasa , haha , nasib orang tak ada , cuma ada 3-4 orang customer saja masa kimi datang tu .

Burger Ayam + Cheese = RM 7.00

Kimi dengan meera makan burger ayam , kalau ayam , dagingnya lembut sikit , kalau daging keras sikit , tapi sedap , sebab daging lembu , hehe . Harini rasa nak makan ayam , jadi order yang ayam :)




Muka-muka kekenyangan :)



Haha , begitulah al-kisahnya , jadi kepada sesiapa yang belum cuba burger bakar , silalah ke kedai2 burger atau tempat yang menawarkan burger bakar , bolehlah mencuba ok , pasti rasa berbeza  :)

Ok , itu sahaja entry untuk malam ni , bye :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan