Followers !

Rabu, 20 Mac 2013

Keputusan Peperiksaan STPM Penggal 1 !





Assalamualaikum ,

Hanya entry pendek , kimi cuma nak bagitahu yang esok hari pengumuman keputusan peperiksaan STPM Penggal 1 sistem modular , jadi esoklah harinya !



Kimi ujian tahun lepas bulan 11 , nak tahu lebih lanjut , klik SINI , lepas tu cuti , tapi tak disangka keputusan sampai bulan 3 , lewat kan , dah la sama dengan SPM , huwaaa !

Kalau tengok kat Facebook , semua update status pasal keputusan SPM , STPM tenggelam , mungkin tidak tahu , tapi tak apa :)


Kepada semua , doakan kimi ok , dapat keputusan yang baik dan lulus dengan cemerlang , kimi sudah menjangka bahawa keputusan kimi agak kurang , tapi mungkin keajaiban akan berlaku?

Walau apapun yang bakal terjadi esok , kimi akan teruskan pengajian kimi hingga habis penggal 3 , kimi tak akan putus asa !

Ok , itu sahaja , doakan kimi ok ! bye

*UPDATE : nak check result online ? klik ---> SINI

#entry yang ke-100 !



4 ulasan:

  1. assalamualaikum....boleh aq tahu camne nk daftar tok stpm ni??? tq :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam,

      bagi STPM , tak perlu daftar , cuma tunggu surat tawaran dari KPM, pihak KPM yang akan tawarkan bagi lepasan SPM.

      Padam
    2. bagi yg lepasan SPM 2000-2010 (dah terlebih umur nak masuk form6)
      boleh ambil stpm sbg calon persendirian...
      register kt website majlis peperiksaan malaysia..klik bawah ni..
      http://www.mesp.gov.my/online/loginApplication/uicontroller.jsp

      Padam