Spice of My Life

Followers !

Halaman

Khamis, 20 Jun 2013

Ingat nak buat GiveAway?


Assalamualaikum,

Lama kimi tak update, hehe, kimi sibuk sikit minggu, sebab MPPT6 ada program minggu depan, jadi nak join GA pun fikir 2 kali.


Kimi ni sibuk join GA orang, join Segmen, terfikir juga nak buat GA sendiri, macam best juga kan? tapi risau tak boleh nak fokus untuk itu.

Kalau buat pun, kimi tak nak sponsor2, bukan nak kata sombong , tapi nak memudahkan orang join, blog kimi ni tak sampai 300 follower, kalau buat susah2 kan, siapa nak join kan.

Tengok la dulu, kimi dah terfikir satu GA sempena puasa tahun ni, hehe, hadiahnya mungkin biasa2 saja, tapi agak2 ada ker nak join?


4 ulasan:

  1. Balasan
    1. alhamdulilah, ada juga nak join :)

      insyaallah, kalau tak ada aral melintang nanti kimi buat ye :)

      Padam
  2. mari join my first GA :)

    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks sebab invite :)

      Insyaallah, nanti kimi join

      Padam