Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 7 Jun 2013

Menang GA Topup by Chenta !


Assalamualaikum,

Terbaca komen oleh tuan blog Dokter Chenta yang bertulis ada pemenang baru untuk GA tersebut, hal ini berikutan ada peserta yang menipu dalam mengikuti syarat2 yang ditetapkan.

Semalam kimi dah check, tapi tak menang, rasa terkilan juga, tapi nak buat macam mana, bukan rezeki kita, jadi kimi hanya redha, haha.

Apalah manusia ni, dah la masuk percuma, syarat simple pun tak nak ikut, pelik betul, tapi apapun, kimi menang tempat ke-2 !

Kredit : http://medicalchenta.blogspot.com/2013/06/pemenang-baru-topup-giveaway-by-chenta.html

Alhamdulilah, kimi bersyukur sangat, bukan senang2 nak menang, sebab ramai yang join GA tu, kmi sangat bersyukur dan berterima kasih kepada pihak penaja dan tuan punya blog.


Kimi dah inform kat semua sponsor, dan tengah menunggu hadiah menanti!


6 ulasan:

  1. TAHNIAH KIMI !! :D

    chenta pun tak sangka , kecewa plus malu juga lah bila pihak sponser tanya chenta kenapa pemenang tak follow blog atau like page mereka :(

    ape2 pun thanks sudi join GA chenta dan chenta mohom maaf atas kesilapan yg terjadi ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima Kasih :)

      Tak apa, mungkin rezeki kimi lewat sikit, kimi tak sangka ada juga blogger macam tu.

      Thanks, sebab pilih sebagai pemenang ke-2 :)

      Padam
  2. tahniah
    yumida pun terkezut jgk
    dpt tmpt per-1 lg tuuuu
    alhamdulillah..rezeki di hari jumaat ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih yumida :)

      Tahniah sebab dapat tempat ke-1

      kimi no,2 pun dah ok :)

      Padam
  3. Ehem ehem sponsor sini xhantar detail lagi..xnk ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya dah hantar detail kat fb ye :)

      Padam