Spice of My Life

Followers !

Halaman

Khamis, 27 Jun 2013

Tempoyak Goreng ?

Gambar kredit to FotoPages
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Pernah tak makan tempoyak goreng? Sedap tak ? Macam mana ye rasanya ? mmmm, Kimi kat sini bukan nak cerita tentang tempoyak goreng atau tempoyak, tapi kimi nak cerita sesuatu yang berkaitan pasal TEMPOYAK ! haha

Kimi kalau buka blog, akan buka kotak komen untuk tengok kalau ada orang komen dan biasanya komen GA atau Segmen.

Tapi kali ni, bila kimi buka, ada banyak komen dan bukan dari GA atau segmen, tetapi dari Blogger tempoyak goreng ? kimi pelik juga, blogger tu letak URL blog pun http://tempoyakduriangoreng.blogspot.com/

Kerajinan beliau

Banyak juga blogger ni jelajah kat blog kimi, terutama bahagian resipi, hehe, nama blog pun unik, sebab bukan semua orang makan tempoyak tau.

Terima kasih kimi ucapkan kepada blogger Tempoyak Goreng kerana singgah ke blog kimi, jom kita ramai-ramai follow dan bagi sokongan kepada blogger baru ni :)

*Act, kimi pun tak makan tempoyak,kalau budu kimi makan, hehe :D


5 ulasan:

  1. hehe.. tempoyak pun ada blog.. hebat.... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehem2... dunia dah maju.. kite biase dengar epal ada blog, tempoyak pun ade tau.. heheh..

      Padam
    2. hehe, itulah, maju dah tempoyak sekarang :)

      Padam
  2. Keymee!!!!! thanks to you... Sebagai balasan,

    http://tempoyakduriangoreng.blogspot.com/2013/06/kawan-baru.html

    *khas buat keymee

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah ! welcome ! terharunya kimi !!

      terima kasih banyak-banyak =)

      Padam