Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 28 Jun 2013

Review by Tempoyak Goreng !

Header Tempoyak Goreng

Assalamualaikum,

Baru saja petang tadi kimi perkenalkan satu blogger yang mempunyai nama yang menarik iaitu Blogger Tempoyak Goreng kita ni.


Selama kimi berblog ni, mungkin ini kali pertama jumpa nama blog yang begitu unik dan menarik perhatian kimi.

Entry INI telah membuatkan beliau membalas balik entry terima kasih dengan bertajuk Kawan Baru, kimi tengok kat news feed pun gelak sorang-sorang sebab ada muka kimi, haha.


Haha, kimi senyum sorang-sorang tadi, bila kimi buka dan baca, beliau berkata kagum melihat resipi-resipi yang kimi hasilkan, dan dia cakap dia suka makan kek katanya,

Insyaallah, nanti kalau Allah izinkan, kita boleh jumpa dan kimi bagi kek hasil tangan kimi ok.Kimi pun bukan pandai sangat, masih dalam belajar :)

Entry "Kawan Baru"

Kimi nak ucapkan terima kasih kepada Blogger Tempoyak Goreng kerana sudi promote blog kimi yang buruk ni,hehe, walaupun kimi tak makan tempoyak, jangan risau, kimi suka nak berkawan dengan tempoyak, hehe.

Jom terjah blog beliau !

Entry khas ! 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan