Followers !

Khamis, 25 Jun 2015

Ramadhan 7 & 8 : Sibuk


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Tak menyempat nak update blog, sibuk sangat, balik kerja terus tidur, dengan penat kan, lepas mandi, letak kepala, terus tak sedar, sedar pun mak kejut sahur


Bila kerja 10 pagi hingga 10 malam ni, badan jadi kebal, kaki jadi tak rasa apa-apa, inilah penangan bila tak ada staff yang mencukupi

Nasiblah esok KK cuti, dapatlah rehat-rehat sehari di rumah, tak nak keluar esok, nak rehat saja dirumah, tengoklah apa kerja boleh dibuat

Sekejap saja kan, dah 8 hari kita berpuasa, tak lama dah nak raya, haha, biarpun lagi 22 hari, tapi pejam celik pejam celik memang tak berasa pun masa berjalan

Selamat berpuasa semua :)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan