Followers !

Khamis, 26 Mac 2015

Bercuti


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Harini KK bercuti, penatnya badan, sebabnya semalam KK terpaksa kerja full day lagi, sebab staff bahagian pizza bercuti,


Jadi KK terpaksa ganti untuk dia, dan bila ganti, sehari terus ganti, sebab dia seorang saja kat situ

Barulah bangun si KK ni, badan penat tu terasa lagi, tapi kalau nak tidur lagi, tak elok pula, sebab nanti dah Jumaat kan.

Tak tahu lagi apa perancangan harini, dah terfikir juga semalam, tak tahu jadi ke tak, tengok lah dulu macam mana

Selamat bercuti kepada KK, hehe


Tiada ulasan:

Catat Ulasan