Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 13 Mac 2015

Cuti hari-1 : Kebosanan + stress


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Tak tahu kenapalah dengan hidup KK ni, tak pandai nak bersosial kononya, haha, kerjanya duduk rumah saja


Malam tadi dalam pukul 8 membawa diri yang lara ni ke bandar, seorang diri, tak ada arah tujuan sangat rupanya

Akhirnya pergi kedai RM 2, haha, beli kelengkapan nak buat aiskrim pasu hari Ahad ni, nak bawa pergi kerja

Lepas tu balik, tengok televisyen sekejap, dah bosan-bosan bergayut jawabnya, dalam setengah ada bergayut, panas telinga, haha

Lepas tu apa lagi, buka laptop, layan Scary Movie sekali, update blog, dan rasa nak tidur dah

Esok ada jemputan, nak pergi makan nasi minyak, hehe, kakak kepada kawan yang kahwin, hehe


Tiada ulasan:

Catat Ulasan