Followers !

Isnin, 30 Mac 2015

Teman sahabat beli telefon :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Orang semua sibuk nak GST ni kan, dan jangkaan harga telefon bimbit akan melonjak naik selepas 1 April


Sahabat KK tidak terkecuali untuk membeli telefon baru sebelum GST, lepas ni nak beli dah mahal, katanya, KK ikutkan saja


Habis kerja tadi, terus teman dia dengan Kak Ani sekali, dah lama tengok telefon jenama Leagoo ni, dia dah berkenan

Lepas 3-4 kali belek, akhirnya berkenan yang warna putih tu, dia ni cerewet sikit, payah nak bawa bincang, haha

Harga Leagoo Lead 7 ni RM 699, lepas tawar menawar dengan tauke kedai, dapatlah RM 600 bersih sekali dengan flip case dan screen protecter.


Dapatlah beg hijau tu, macam Oppo kan, maaflah tak mampu nak beli Oppo, haha, mahal sangat.

Suka sangat dapat telefon baru, kita tengok jelah orang dapat telefon baru, boleh telan air liur saja, haha


2 ulasan:

  1. haha..saya pun baru beli fon baru before gst ni..kang dah mahal susah pulak....

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah-wah cik karmila, hehe, betul, nanti dah mahal susah pula

      Padam