Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 6 Mac 2015

Jadual kerja bulan Mac !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Dah nak masuk seminggu bulan Mac, baru sibuk nak kongsi jadual, ahaha, KK tak ada "modal" sebenarnya nak update blog *jujur


Tak sangka kan, dah masuk bulan 3, tak lama lagi nak puasa, makin tahun makin awal kita puasa, lepas itu raya ! haha

Merapu dah KK ni, baik, berbalik kepada jadual, kalau tengok, macam biasa KK mendominasi kerja pagi, huhu, jarang sekali kerja petang

Kalau kerja petang pun, sebab ganti shafiq cuti, kalau jadual dia memang cantik, sampai ke sudah kerja petang, haha

Begitulah kami satu keluarga bakeri, sekarang dah ada 6 orang termasuk seorang staff praktikal


Tiada ulasan:

Catat Ulasan