Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 24 Mac 2015

Redah hujan


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Dalam jam 4 petang tadi, sekejap saja lepas update blog pasal hujan tadi, tiba-tiba hujan berhenti


Tak sangka betul, perancangan Allah itu lebih pasti, KK memang nak keluar sangat nak selesaikan satu hal

Nak pergi bank, buat penyata bank, sebab nak guna, kira penting juga kan, dan hujan dah reda

Kat bandar hujan juga renyai-renyai, tapi tetap gigihkan diri nak sampai ke Maybank, haha


Tulis borang, tunggu giliran tak sampai 10 minit penyata bank dah siap, KK minta 3 bulan, Januari hingga Mac

Kena caj RM 7, akan ditolak dari akaun Maybank, dan masa balik tu hujan lagi, nasib KK bawa fail, sebab khuatir kertas tu basah

Alhamdulillah, sampai rumah dengan selamat :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan