Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 7 November 2015

Kerja petang *-*


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

KK kerja petang harini, dan untuk kali terakhir, haha, sebab esok KK dah mula kerja pagi semula, jadi kalau nak kerja petang, kena tunggu lagi 2 minggu


Kami gilir-gilir tiga orang, untuk minggu pertama KK kerja petang, nanti gilir-gilir seminggu sekali, senang macam tu, tak perlu serabut dengan jadual

Tak dapat nak tengok ASK malam ni, sedih, baru nak tengok, tapi dah kerja petang, mana sempat, balik dah pukul 10, ASK mula jam 9 malam

Tak apalah, nanti tengok siaran ulangan, tonton kan ada, tengok saja, tak perlu nak risau, tapi KK harap sangat nak tengok secara langsung

KK masuk kerja pukul 2, ada masa sikit, jadi update blog dulu, hehe, kejap lagi nak siap-siap dan nak pergi kerja dah, salam hujung minggu semua !


Tiada ulasan:

Catat Ulasan