Followers !

Ahad, 22 November 2015

Selamat Tengahari !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Sibuknya KK sekarang, sampai seminggu tak update blog, haha, maaflah semua, padahal bukan sibuk sangat pun, buat-buat sibuk saja


KK sejak-sejak kerja baru ni, idea hilang entah ke mana, tak dapat-dapat idea, penat dah perah otak, tapi sayang tak tercetus-cetus juga buah fikiran

KK kerja petang, balik pukul 10, kalau balik tu tak adanya terus tidur, layan laptop sampai 2-3 pagi juga, tak blog tinggal berhabuk, haha

InsyaAllah, KK akan hidupkan balik blog, sayangnya nak tinggal, tak nak abaikan lagi, nak fokus balik, sebab KK suka menulis, tak nak kesibukan kerja KK menjadi pembunuh minat KK


Tiada ulasan:

Catat Ulasan