Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 24 Mac 2018

Bertalam di Selera D'Shahzan


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Minggu lepas KK ada cuba makan di tempat baru, almaklumlah bila menjadi warga Kuantan kembali ni, semangat nak 'food hunting' tu menjadi-jadi pula kan, haha


Kali ni kita terjah kedai yang agak menarik, jauh sedikit dari rumah, sampai ke Kampung Tiram mencari kedai ni sebab belah hala ke dalam, masuk jauh baru jumpa


Memang nak cuba set talam ni, tengok pun kecur air liur kan, memang tak rugi sebabnya sedap sangat, ada ayam, kambing, kentang, coeslow, nugget, bebola daging dan tembikai, banyak sangat

Untuk set ni harga RM 35 dan akan dapat percuma air untuk dua orang, sebabnya set talam ni memang untuk dua org makan

Boleh kata berbaloi juga sebab banyak dan sedap, insyaAllah nanti kalau ada duit lagi, boleh datang lagi kat sini, hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan