Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 24 Mac 2018

Cuti


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Harini KK cuti, kerja-kerja sebelum ni jangan harap nak dapat cuti hari minggu, hahaha, biasalah baru sekarang kerja waktu pejabat kan


Kalau menjadi, kejap lagi KK nak pergi tengok wayang dengan Marni, kalau jadi insyaAllah cerita KL Special Force tu nak tengok, lama sangat dah mengidam

Lepas tu baliklah, buat apa, esok pun dah kerja, cuti bukan lama pun kan, hahaha, tunggu nanti KK nak pergi bercuti, baru kita mohon cuti seminggu terus, hehe

4 ulasan:

  1. betul...alang-alang nak bercuti, baik ambik seminggu terus kan...
    tahun lepas saya dah try wat camtu, memang cuti-cuti malaysia trs...seminggu dapat pusing 4 negeri...hehehheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan, memang betul, KK pun biasa macam tu, cuti sampai seminggu lepas habis duit kerja balik, hahaha

      Padam