Followers !

Isnin, 19 Disember 2011

Asma Felt Craft !


Assalamualaikum,


Pagi ni kimi nak share 1 lagi blog...tiba2 kimi teringat kat akak ni...sbb kimi beli felt kat dia la..ingat tak yang kimi pernah tunjuk kimi punya kerja kursus PSV kimi haritu.tgk tak? kalu nak tgk...tgk kat sini..Kerja Kursus PSV..yup...kat akak nie la kimi beli kain2 felt...thanks banyak 2 akak...akak nie baik sgt....kimi selalu susahkan dia...sbb 1 hari tu felt kimi tak cukup.
.kimi suruh akak tu hantar...nasib baik akak ni duduk kat sini jugak..tak la jauh sgt...malam2 akak tu hantat..sbb alang2 dia ambil adik dia pergi tusiyen...kalu nak tahu blog akak nie..klik kat sini Asma Felt Box ....macam2 akak nie jual selain kain felt...butang...keychain..brooch...harga nya kimi rase berpatutan sangat2...tak la mahal mane..sbb kimi mampu..betul..tak mahal pun...sape2 yang suka buat kraf..seorang yang kreatif...boleh la beli stater park..akak ni da siap2..untuk yang nak baru belajar..untuk tahu lebih lanjut...boleh la layari lawan sesawang akak ni..Asma Felt Box


macam2 warna kain felt untuk dipilih...tak silap kimi ada lebih kurang 50 jenis warna untuk dipilih....yg nie baru sikit...bnyak lagi...mase kimi buat projek kimi tu..beli kain cam nie la....kimi beli kain dan fiber je..fiber tu cam kapas untuk mengembungkan kain kita lepas dijahit....cam buat teddy bear...lepas tu letak la fiber tu...


ni la stater pack...akak tu jual..ada koleksi jarum..dari kecil hingga yang besar...fiber...yg cam kapas tu..tapi fiber nie tak kemik...kalu tekan pun..dia tak kemik..still kembang cam tu...sbb dia polyster...lepas tu ada keychain...riben....dan kain felt...ada 3 jenis stater pack..tgk atas kemampuan seseorang..kimi tak beli stater pack...kimi beli kain je..sbb kimi bukan guna untuk buat keychain....untuk buat projek je..



yang ni antara contoh hasil tangan akak tu..yg ni phone casing..hair clip...keychain katak...comel kan? sweet sgt...kimi pun suka..bukan ni je...macam2 lagi...dompet...anak patung...pendrive casing..hair clip..and macam2..kalau nak sebut semua ..smpai esok tak habis...kalau nak tahu lebih lanjut...layari blog akak nie...macam2 ada..tak rugi kalau sape2 nak mencuba benda baru macam nie..ok...bye..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan