Followers !

Isnin, 19 Disember 2011

Tomorrow , is started !


Assalamualaikum,


sedar tak sedar esok kimi da start kerja kat Intan Oven....kalu sape tak tahu lagi Intan Oven tu kat mane? jual ape? boleh klik link ni Intans-Oven ....tak sangka ye...sekejap je mase berlalu...kimi berdebar jugak..sbb esok first time kimi kerja in my life..sebelum nie tak berpeluang nak bekerja....lepas habis exam ni la baru mak kimi bagi kerja....sok da la first day.
..siyes..kimi debar rase....


mane tak nya...Puan Intan tu serius orang nya..mase interview tu...serius je...konon2 nak wat kimi n rosha takot la...hehe...tapi dia baik sgt..mase kimi kol aritu..mase nak tanya sal kerja...dia cakap elok2...kimi pun ok la...ada boss kind macam dia...sok..dia pun ada..sbb nak buat briefing sal kerja la....maybe dia ada sekejap je kot...pastu dia balik..sbb kimi n rosha kekok sgt2 ngan dia...maybe sbb baru lagi...btw..yang kimi paling suka....rosha pun ada skali...kimi semangat nak buat sales ngan dia....tak ada la malu sgt..betol tak? sbb ada kawan...boleh backup sama backup...kimi dan rosha memang nak buat sales sungguh2 esok..biar Puan Intan impress ngan kitaorng....mmmm...sok kalau nampak kimi kat ECM...tegur2 la..takot2 kimi tak perasan...doa2kan kimi ok...ngan rosha untuk esok... suapaya perjalanan kimi dan rosha esok selamat dan tiada gangguan.kimi wakil dari Intan Oven..mengalu-alukan kedatangan anda semua ke kiosk kami...amboii..sempat promote...heheh..datang tau..jangan tak dtg..heheh....k la...bye....



Tiada ulasan:

Catat Ulasan