Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 16 Disember 2011

Oh, SPM ! it Over ! Yeah !

Assalamualaikum ,
sekarang kimi nak cerita pasal sekolah kimi….tahun ni kimi ambil SPM …mula2 ambi 8 subjek….6 teras 2 tambahan..lepas tu gatal , hehe , ambil lah 1 lagi..jadilah 9 subjek…tapi tak menyesal pun…alhamdullilah kimi dapat jawab semua subjek dengan baik…
Subjek yang kimi ambil..
  1. BM
  2. BI
  3. SCIENCE
  4. MATH
  5. SEJARAH
  6. AGAMA
  7. P.SENI VISUAL
  8. PRINSIP AKAUN
  9. TASSAWUR ISLAM

yang tassawur tu kimi baru tambah tahun nie…tapi nasib baik kena baca je macam sejarah…..pada pendapat kimi semua subjek kalau belajar memang senang…tetapi prinsip akaun..agak susah la bagi kimi…kalu seni pun boleh tahan..kimi dah lah tak pandai melukis ….masa kelas seni selalu je senyap…dah lah seni ada kerja kursus…kimi syukur sangat kimi dapat A dalam kerja kursus dalam seni..alhamdulilah…nanti kimi tunjuk gambar kerja kursus kimi…kimi lemah sangat dalam math…selalu sangat fail…kadang2 rasa fedup nak belajar math…tapi atas nasihat guru dan rakan2 kimi yang lain..kimi boleh juga ikut dalam math…subjek lain kimi boleh lagi follow…cuma akaun saje subjek yang agak killer dan hampir membunuh sesiapa sahaja yang mengambilnya…betul..kimi cakap..akaun agak susah…kalau belajar elok2 tak ada masalah…insyaallah..boleh nya…mmmm…tu je la kot kimi nak tulis…ok la..bye..





Tiada ulasan:

Catat Ulasan