Followers !

Jumaat, 16 Disember 2011

Job at Intan's Oven !


Assalamualaikum,

Hari selasa lepas...kimi,kakcik,arif and rosha pergi cari kerja...tapi kimi da buat research kat mudah.my pasal kerja kat kuantan..pastu jumpa la 1 kerja sales promoter kat ECM.....kimi kol la sebab ada no.fon kat situ...nama akak tu Puan Intan...lepas kol dia suruh dtg interview hari selasa..mase kimi kuar bandar nak cari kerja tu la....pergi la interview kat cafe dia...suruh dtg kul 11.
..kimi punya la awal 5 minit excited nak interview punya pasal...dengan rosha,kakcik, and arif yang kepenatan...jauh jugak cafe dia..kitaorg jalan kaki...tunggu punya tungguu...dtg la Puan Intan..kul 11.15...kimi tak kesah la kan..lagipun dia Boss..kita yang nak keje ngan dia...pastu cafe dia plak ada aircon..lega skit...interview la dgan si rosha...sorang2...akhirnya dapat ..alhamdulilah...syukur sgt2...tak memnbzir rase tenaga berjalan smpai ke cafe dia...lepas dah tahu kimi n rosha dapat kerja..kitaorg pegi la ECM nak cari kerja untuk kakcik n arif plak...mase sibuk usha2 kerja...nmpak la kiosk Puan Intan kat ECM...


kecik je kiosk dia...sederet dengan cashier Carefour tu..tingkat 2...betol2 depan lif..

kimi n rosha boleh start kerja rabu nie...21/12/2011...tak sabar rase nak kerja..bosan duduk kat rumah hari2..sampai dah tak tahu nak buat ape...mase dekat cafe tu..adalah bau dia punya cookies..bau pon mengancam..bau sebijik macam cookies famos amos...tobak pong...tapi rase tak tahu la same ke tak...sumpah kimi cakap..bau pun sedap je...rase apatah lagi...nanti kimi nak beli la..nak rase..


ni la cookies dia...nampak cam sedap je...meleleh da air liur kimi tgk...semua gambar nie ambik dekat fb ...page Chocolate-chips-cookies-at-Intans-Oven


kek angry bird pon ada..tak tahu la...sebab haritu Puan Intan ada update pasal kek nie...btw..rabu nie kimi da kerja..kalau jumpa tu..tegur2 la..jangan sombong2...kadang2 kimi nie tak perasan..takot sibuk2 mempromote cookies..tak perasan pulak kan...jangan lupa kalu dtg ECM dtg la kat Intan's Oven...bye...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan