Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 17 Disember 2011

Hairul !


Assalamualaikum,


hari ni kimi nak share 1 lagi blog yang kimi suka sgt baca...iaitu blog hairul.com ....bertemakan "tip dan panduan untuk semua"...so, macam2 panduan yang ada...kimi jumpa blog ni mase kimi nak cari cam aner nak guna pos ekpress..sbb nak hantar barang ....yang tu dulu..skarang tak boleh da...pos da sekat..so kalu nak guna pos ekpress boleh..tapi surat je.
.kalu nak hantar barang..guna pos laju...confirm selamat...ok2..jauh da melencong nie...berbalik kepada tajuk...kimi buat la research pasal nak guna pos ekpress...lepas tu jumpa la blog encik hairul nie....dia buat video untuk tutorial penggunaan pos ekpress..lagi kimi faham...suka sgt baca blog dia..bukan  blog perbadi....macam2 panduan yang boleh dapat..panduan yang berguna....kalau nak tahu kene la tengok blog hairul.com ...


ehh? kenapa ada gambar makanan pulak ni? blog hairul bukan sahaja ada tip,panduan dan petua...ha! kimi lupa..petua pon ada ....berbalik kepada gambar...blog encik hairul pon ada resipi tau...kalu gambar 1st tu..butter prawn...yang second tu...bread putting with vanilla sause...dan yg last tu...pisang goreng...resipi nak buat bater pisang goreng pun ada...nmpak rangup je kan pisang goreng tu..macam2 lagi resipi kat blog encik hairul nie...kebanyakan nya resipi dari hotel..sbb encik hairul nie keje kat hotel dulu...memang tak rugi na bukak blog encik hairul ni..macam2 adaa..hehehe...ok la...bye..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan