Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 16 Disember 2011

Pertama kali berblog !


Assalamualaikum..
sebelum exam SPM memang dah niat nak berblog…tapi tak tahu la…niat tak tercapai lagi..baru harini terbuka hati nak menulis 1st entri kat blog nie…kimi dah lama tengok orang lain berblog..terdetik juga hati nak berblog macam orang lain…sebab itu hari ini kimi dengan beraninya berblog buat kali pertama…hehe..berani la sangat..hehe…ok la…nanti kimi cerita pasal hidup kimi kat sekolah pula…bye..(yang sebelah kimi tu adik kimi yang last..airell namanya)





Tiada ulasan:

Catat Ulasan