Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 16 Disember 2011

Kerja Kursus PSV 2011 : Hiasan Dalaman !


Assalamualaikum..
kimi nak share gambar2 kerja kursus PSV kimi yang kimi cakap…ni la gambar2nya…kimi buat hiasan dalaman..tajuknya “bilik bacaan kanak-kanak”…pening kepala kimi memikirkan ideanya…lepas tu tercetus idea nak buat bertemakan makanan…sbb tu nmpak makanan kat situ..ramai kawan2 kimi ingat restoran ..haha…tak ramai kawan2 kimi nak buat nie…
dalam 6 orang je yang buat soalan nie..memang susah..sumpah cakap..ada sampai satu hari kimi tak tidur sebab sibuk model yang kecik2 nie..majoriti kawan kimi buat yang soalan cawan…arca dan sorang kawan kimi buat hiasan pada helmet….model yang kimi buat ni..kimi gunakan 100% kain felt..kimi beli kain tu kat sorang akak..walaupun berhabis duit..tapi kimi puas hati menengokkan hasilnya…kawan kimi cakap kimi dapat A…tapi tak tahu la tu..tapi kalau dapat A alhamdulilah…tengok2 la..ye..




cam aner? cantik tak ? apa pun komen anda saya terima dengan hati terbuka...tetapi inilah hasil titik peluh kimi yang bertungkus lumus menyiapakan kerja kursus ini..

Nak tengok yang kawan2 kimi?
ada...kat bawah nie..


yang nie solehudin punya...simple tapi dia potong sharp giler....tobak pong...sebab abg dyer ambik interior design kat U...so dia pinjam barang2 abang dia...tgk meja yg bulat tu je la...sharp kan?kimi pun ada jugak pinjam pisau pemotong bulat dia..sbb meja kimi pon bulat..thanks kawan...mase beli barang2 pon beli dengan dia...thanks kawan..dia bnyak tolong kimi masa kimi nak siapkan kerja kursus kimi..


yang nie si ihsan yang punya...comel kan? kimi pon suka tgk dia punya..kreatif n sweet..mse org sibuk bersengkang mata buat projek masing2..dia ni dgn senang lenang pergi perkhemahan ....cikgu bleber la...tiba2 dtg skola bwak model nie...cikgu yg nak marah x jadi nak marah..lepas tgk dia punya model..


yang ni izuan punya...simple jugak...tapi bagi kimi clean je..tak serabut cam kimi...potongan pon sharp jugak...kimi suka dia punya bantal...n karpet tu....nmpak tak box yg ada kayu tu? yg tu bukan kayu tau..tapi buluh...semangat si izuan nie  pergi cari buluh kat hutan..tapi ok la..nmp[ak dia punya semangat tu dan kesungguhan...btw...simple...


yang nie si lutfi punya..kimi pon pelik jugak..sebab ape...dia nie dalam kelas mcm pelajar harapan bg PSV ...sebab drawing dia gempak n killer la...kimi pon tak boleh challenge dia...memang cantik...tapi bila buat kerja kursus jadi cam nie...kimi pon tak tahu apa masalah dia....cikgu pun macam hilang harapan..mmm...kimi pon malas nak komen banyak..tapi sayang la...bakat Allah anugerah tak digunakan dengan elok..


yang ni humaira punya...dalam banyak2 perempuan..dia sorang je yang buat hiasan dalaman mcm kimi...yg lain laki je. termasuk kimi....btw yang dia simple jugak...tapi kimi suka kesungguhan n kecekalan dia masa buat kerja kursus ni...nmpak tak muka halloween yang bulat tu?kalu tekan kat atas tu..keluar lampuuuu..canggih kan?...mmm...tu je kot..

cikgu kimi cakap...biasanya kalau hiasan dalaman ni...perempuan biasa yang buat..sebab diaorg detail n kemas...tapi..tak tahu la sekolah kimi nie...laki je yg buat...perempuan sorang je....ok..bye..


4 ulasan:

  1. wahh!!santex3..luv it..insyaallh A laa 2..

    BalasPadam
  2. thanks....insyaallah..same2 kita doakan..

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. saya beli online..ada juga beli di kedai biasa

      Padam