Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 3 November 2014

Beli barang + tengok wayang


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Kebiasaannya kalau cuti, KK akan seharian terperap di rumah, dah makan ikan pekasam dalam balang, haha


Keluar petang tadi agak lewat, dalam jam 4:30 petang, sebab kalau keluar awal panas, kita ni naik motor, hehe

Pergi beli barang dulu, lepas dah beli barang, terus ke ECM, sebab dah ada orang tolong belikan tiket wayang, hehe

Cerita "The Cage" menjadi pilihan KK, lepas tengok trailer kat YouTube, terus teruja nak tonton cerita penuh,

Habis wayang, terus balik, sebab terfikir esok dah kerja, shift pagi esok, kena bangun awal, gosok baju, update blog, dan tidur !


2 ulasan:

  1. Assalamualaikum, saya nak tanya.
    Kalau utk second intake ni, pilihan dia ada 8 ke?
    And course dari fac. Bmanagement ada tak dlm option?

    BalasPadam