Followers !

Selasa, 11 November 2014

Jadual kerja bulan November :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Dah 10 hari kerja baru nak tunjuk, haha, saja nak kongsi, perkembangan terkini, haha, macam artis kononya kongsi jadual.


Untuk bulan ni, inilah jadual kerja KK, mana tahu nak ajak makan, ajak keluar, nak tempah untuk pengambaran filem atau iklan, tunggu KK cuti, haha

Melalut dah KK ni, haha, berpandukan kepada jadual, 80% KK kerja shift pagi, dan lagi 20% shift petang, dalam kiraan kasar begitulah.

Hujung-hujung bulan baru KK kerja petang banyak juga, dalam 3-4 kali, tapi tak kisah mana-mana, KK boleh saja.

Sekarang staff 5 orang, meriah saja kalau semua kerja, memang tak kering gusi melayan rakan sekerja ni, ada saja lawaknya.

KK pun suka kerja, dari tak ada mood, sampai sakit perut tahan ketawa, hehe, suka persekitaran kerja macam ni, positif selalu.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan