Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 26 Disember 2014

Off Day dibatalkan


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Sepatutnya KK cuti harini, tetapi disebabkan banjir, KK terpaksa ganti staff lain.

Semalam KK dah kerja full, disebabkan ganti staff juga, harini pula kena kerja.

Sabar saja lah, benda dah nak jadi, tapi penat juga, sebab KK cuti lagi minggu depan hari selasa

7 hari KK kerja, nak sampai cuti selasa ni, bagai kan satu penyiksaan buat KK, 
tak sabar nak cuti

Esok pula KK kerja shift pagi, harini dah balik malam, memang seronok sangat,
Ke pada mangsa banjir, berhati-hati dan jaga kesihatan, sesungguhnya rakyat Malaysia mendoakan anda semua


Tiada ulasan:

Catat Ulasan