Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 15 Disember 2014

Ben Ashaari follow Instagram !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Al-kisahnya, 2 hari lepas, KK baru saja buka Instagram untuk tengok gambar terbaru kawan-kawan.


Ada satu notifikasi, dan itu adalah follower baru KK iaitu En. Ben, betul ker? ke akaun palsu? hehe

Bila buka, ternyata betullah akaun sebenar En. Ben Ashaari, penuh gambar Qhaliff dan Zahra, comel-comel belaka anak En. Ben kita.

Sekarang ramai dah blogger follow KK di Instagram, mungkin disebabkan hashtag #kelabbloggerbenashaari atau #KBBA

Paling penting, blogger-blogger tak sombong, KK follow saja semuanya, hehe, dan senang kalau buat public

Salam perkenalan dari KK, sebelum ni pun dah pernah follow blog KK, terima kasih En.Ben :)

Throwback ---> Ben Ashaari follower ke 876 !


Tiada ulasan:

Catat Ulasan