Spice of My Life

Followers !

Halaman

Ahad, 28 September 2014

Ben Ashaari follower ke-876 !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Baru perasan sebenarnya 2 hari lepas, haha, rasanya macam pernah tengok saja gambar icon kecil kat ruangan header blog, siapa ye? kenal tak?


Siapa lagi kalau bukan Ben Ashaari, hehe, lama dah KK follow blog dia, baru sekarang dia follow balik, hahaha, gurau ye En. Ben.

Follower blog pula yang ke 876, kalau diterbalikkan jadi 678, haha, sungguh unik nombor ni, mungkin ada hikmahnya.

KK baru teringat yang KK ada masuk contest Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang Blogger . En Ben ada tinggalkan komen, tapi tak sangka follow.


Agak teruja bila dah follow kita balik kan, selama ni baca kisah kat blog, kat facebook boleh tengok gambar Qhaliff dari kecil sampai ke besar

Sekarang ada Zahra Nur Iman, lagi suka tengok gambar si comel ni kat FB, alololo, comel sangat ! Qhaliff mesti cemburu kat adik, haha

Walau apapun, terima kasih En. Ben Ashaari sebab follow blog KK, salam perkenalan dari saya :)




2 ulasan:

  1. terbaik la blog nie.. blogger popular follow dia tuuu hehe

    BalasPadam