Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 12 September 2014

Cuti 2 hari :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Lama dah tak rasa cuti 2 hari deret ni, biasanya KK akan cuti 1 hari saja, harini cuti ke-2 KK, esok dah kembali kerja.


Semalam punya cuti memang tak duduk rumah, sehari suntuk berjalan, haha, dengan berteman kak sue, rakan kerja, lagi menjadi jalannya, haha

Harini KK setakat duduk di rumah, tengok tv sepanjang hari, agak kebosanan, sebab tu update blog lambat sikit, hehe

Esok macam biasa, kerja pagi, esok budak-budak cuti sekolah, kita pula yang kerja, hehe.

Hari dah nak petang, nak senja dah, KK nak siapkan pakaian kerja untuk esok, kena buat persiapan, hehe



2 ulasan:

  1. Okaylah tu cuti dua hari bole restore energy untuk esok :D selamat b'kerja esok !

    BalasPadam