Spice of My Life

Followers !

Halaman

Ahad, 17 Julai 2016

Lunch Box !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Kenyang perut suka hati, hehe, baru lepas habis melantak nasi sebungkus, sekarang tengah duduk atas kerusi mata kuyu nak tidur


Kembali lagi kita dalam segmen 'lunch box' haha, segmen ini khas kepada sesiapa yang masih tak tahu nak makan apa, mungkin bila tengok, baru ada idea

Menu tenggahari KK untuk hari Isnin ini adalah nasi putih dan tomyam sahaja, mudah cepat dan tak banyak karenah, haha

Bosan dah makan kering saja, harini kita makan berkuah banjor barulah namanya tomyam kan, dengan ayam tu, memang sedap

Semua sekali cuma RM 3.50 sahaja, alhamdulilah, KK pun dah kenyang, kamu semua yang baca ni, makan apa tenggahari?

4 ulasan:

  1. sedapnyaaaa hihi makan nasi sup jeeee

    BalasPadam
  2. selamat malam, rajin update blog ye..hehe..syira lokman datang intai blog lagi :D

    BalasPadam