Followers !

Isnin, 26 Disember 2016

Kek RM1


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Viral sana sini, kecoh buah mulut makcik-makcik di seluruh Malaysia kek murah yang dijual RM1 untuk setiap potongan, murah sangat kan, penuh orang beratur nak beli kek yang viral tu


Kat Kemaman ni ada jugalah orang yang jual kek RM1 ni, cuma buat kecil kecilan saja, paling penting COD tau, haha, tunggu depan rumah, hulur duit dan dapat kek

KK punya 3 keping saja, selebihnya Nadia punya dia bawa balik rumah sebelum dia bercuti haritu, sempatlah bawa balik untuk keluarga rasa sikit seorang, hehe

Bolehlah kek ni, KK rasa yang red velvet, oreo cheese dan chocolate moist, berbaloi dengan harga dan siap COD lagi, insyaAllah nanti boleh beli lagi kalau nak makan kek

Tiada ulasan:

Catat Ulasan