Followers !

Sabtu, 2 Ogos 2014

Nile.com.my : Review time !



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Dah berzaman barangnya sampai, barulah nak buat review, hehe, teruk sangat, tapi ada yang tak pakai lagi, hehe


Barang yang KK beli dari Nile.com.my dah sampai 3 hari sebelum raya guna khidmat pos GDex.

Ada 5 barang KK beli meliputi 2 pasang kasut dan 3 helai baju, bolehlah buat raya nanti.

Men Coat ( RM 29.00 )

Sweater ( RM 33.90 )

Jacket ( RM 19.90 )

Bullock Style Shoe ( RM 36.00 )

                   
Boat Shoes ( RM 29.90)


Inilah barang-barang yang KK beli dari Nile, yang baru pakai kasut hitam ni dengan baju merah tu

Kesemua barang yang sampai dalam keadaan baik, dan KK akan terus membeli lagi di Nile.com.my

*Ini baru satu review, ada satu lagi, yang KK beli lepas raya, hehe


6 ulasan:

  1. Wah2...amazingnya...byk tul sopping..makak pun nak terjah la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, boleh-boleh, silakan terjah...hehe

      Padam
  2. Menarik... Tak pernah lagi shopping kat sini... Harga pun macam boleh tahan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang menarik, harga memang murah :) KK dah 4 kali beli di Nile

      Padam
  3. wahh. lawa lah kasut yang bullock style tu. shopping sakan.

    BalasPadam