Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 29 Ogos 2014

Rezeki orang belanja :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Alhamdulillah, senyum saja bila ada orang nak belanja makan, bukan senang, jarang sekali, rezeki jangan ditolak.


Kak Tina, kawan sekerja KK, nak belanja makan pizza katanya, alhamdulillah, ada rezeki lebih katanya bulan ni.


Jadi, masa rehat, pergilah jalan kaki dengan Kak Tina ke Domino Pizza, jauh jugalah, tapi tak apalah, senaman katanya, hehe

Sampai terus order, tak ada orang, biasalah hari kerja, lagipun dah pukul 3, lunch hour dah habis.


Kak Tina order pizza large satu, mushroom sup dua, kek coklat dan air, itu sahaja, cukuplah, sebab makan 2 orang, kan tak habis membazir pula.


Terima kasih Kak Tina sebab belanja :) Bulan depan kalau dapat gaji lebih belanja lagi tau, hehe


Tiada ulasan:

Catat Ulasan