Followers !

Rabu, 31 Disember 2014

Selamat Datang 2015 !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Akhirnya sudah masuk ke tahun baru, iaitu 2015, setahun lagi sudah dilalui dengan penuh jayanya


Untuk pengetahuan semua, blog KK sudah menjangkau usia 3 tahun 2 minggu 2 hari, dan masih lagi merangkak dalam dunia blogging ni.

Umur si pemilik blog pun makin tua, ahahah, masuk 21 dah, walaupun umur ni tak rasmi lagi, jika ikut tarikh harijadi, kalau ikut tahun dah boleh.

Pelbagai kisah suka duka yang KK kongsikan dalam blog ni, nanti bila dah tua nanti, boleh baca balik, memori tu pasti tidak akan hilang.


Azam baru? Haaaa, tahun ni KK nak buat kelainan sikit, KK malas nak berazam, hahah, sebabnya setiap kali azam, mesti mula-mula saja bersemangat jitu dan bersungguh, lama-lama jadi kelaut dalam asia pasifik

Biarlah, apa-apa sahaja peluang, rezeki dan apa jua jenis kebaikan KK terima dengan hati terbuka.

Kepada semua blogger dan pembaca setia blog KK, selamat tahun baru KK ucapkan dan selamat maju jaya :)


5 ulasan:

  1. Semoga dipermudahkan utk mencapai azam baru.. :)

    Jemput Join "Trip ke Sabah naik Myvi" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    BalasPadam