Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 12 Januari 2015

Seharian di rumah...


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Hai semua ! hehe, biasalah, KK ni kadang-kadang terlebih gembira, mood selalu tak stabil.


Seharian KK dirumah, memang langsung tak keluar, ingatkan malam nak keluar sekejap, tapi tak pun, kemalasan

Yang bagusnya, bilik pun tak kemas, baju saja basuh, tengok tv saja, dari pagi sampai ke malam, baguskan, nasib bukan anak dara, hehe

Esok dah kerja, kerja shift petang, tapi rasanya kena pergi awal, sebab ada banyak urusan kena selesaikan, huhu

KK kena tidur ni, pagi buta baru nak update blog, hehe :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan