Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 3 April 2015

Makan dan makan...


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Semalam, kawan ajak ke bandar sekejap, nak beli buku katanya, tetapi buku dicari tak jumpa


Lepas tu KK ajak makan, sebab lapar, sebab dari pagi sampai habis solat Jumaat pun tak makan lagi

Paling cepat, makan ayam KFC, haha, sebab fast food kan, sekejap beratur dan tiba giliran KK


KK ambil lunch set yang ada 2 ketul ayam, dan kawan ambil yang seketul ayam dan ada nasi

Pilihan air semestinya air strawberi, KK suka air ni, memang tak minta Pepsi kecuali air strawberi habis, terpaksalah

Makan pun kenyang, lepas tu pergi singgah beli aiskrim Sundae pula, haha, konon untuk pencuci mulut



2 ulasan:

  1. Lama x mkn kfc....adehhhh.....terus akak teringin ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pergi terus beli kak, tak perlu tunggu lagi, haha

      Padam