Followers !

Jumaat, 8 Mei 2015

Latihan menari @_@


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Mohon jangan ketawa, haha, dan jangan pelik kalau KK cakap yang baru nak belajar menari, menari lah sangat kan, tapi itulah realitinya


Al-kisahnya bermula apabila pada 20/5/2015 ni akan ada Annual Dinner tahunan syarikat yang akan berlangsung di Kuala Lumpur,

Akan ada pula pertandingan tarian berdasarkan tema yang ditetapkan, temanya tak silap Black and Orange, macam baju kerja pula, haha

Jadi tariannya menjurus kepada temanya itu, dah masuk 2 minggu berlatih, setiap hari jam 6 petang berlatih di tempat rahsia, haha, hari-hari KK terpaksa balik lewat lepas habis waktu kerja


Harini KK cuti, jadi memang tak datanglah latihan, haha, jangan dikacau hari cutiku, lagipun KK demam, haha, tapi dah surut sikit

Sabtu dan Ahad memang tiada latihan, sebab hari sibuk, jadi Isnin hingga Jumaat saja yang ada, jadi jumpa pula hari Isnin depan, huhu

p/s : longgar lutut !!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan