Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 18 Ogos 2015

Makan petang!


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Panasnya hari ni, terik cuaca, KK datang kerja tadi pun terasa bahangnya sampai perit rasa muka ni


Dengan perut laparnya masa rehat barulah dapat makan, hari ni kita pekena nasi air, wuhuu, memang kesukaan KK ni, lagi-lagi banyak bahan


KK suka makan nasi air di Aida Corner, memang sedap, memang dah jadi pelanggan setia, hehe, orang kedai sampai dan kenal sangat dengan KK

Ditambah pula dengan Air Batu Campur, lagilah bertambah selera, dengan cuaca panas kan, lega tekak ni dapat merasa ABC


5 ulasan:

  1. Assalamualaikum..hai2

    Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
    jemput singgh blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig @nurnasuha96_

    whatsapp +60196117811

    BalasPadam
  2. sedapnya menu petang tu..

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    BalasPadam
  3. Sedapnya menu minum petang tu

    BalasPadam