Spice of My Life

Followers !

Halaman

Rabu, 8 Februari 2017

Complete Multi-Purpose Solution !


Assalamualaikum  dan Selamat Sejahtera,

KK kalau dulu beli benda ni, memang tak beli yang botol kecil macam ni, mesti beli yang botol besar atau yang combo terus, haha


Bukan masalah tamak, tapi KK dulu masa zaman-zaman gila pakai kanta lekap, KK pernah ada 8 pasang kanta lekap dalam satu masa, haha, memang gila kan?


Sekarang tidak lagi, pakai pun sekadar sekali dua, jadi nak beli yang besar memang tak lah, dari membazir saja, beli sajalah yang travel pack ni

Yang jenama Complete ni siap bagi percuma bekas kanta, jadi bekas yang lama boleh simpan, kalau tak nak boleh buang saja, haha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan