Spice of My Life

Followers !

Halaman

Khamis, 9 Februari 2017

Cool blog duluan...


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Kalau panas-panas ni memang terasa sangat anak tekak ni minta dimandikan dengan air yang sejuk, masalahnya tak nak pula air kosong, nak air manis, haha


KK pun dah lama sangat tak minum air di Cool Blog, zaman-zaman kerja kat ECM dulu selalu juga beli, sekarang tak lagi acah-acah sihat, minum air kosong saja


Sekali sekala langgar pantang tak apa kan, hehe, bukan selalu, tak salah, sikit saja derhaka kat diet, kita basahkan tekak dengan Dino Blog tambah coffee jelly

Yang vanilla tu si Nadia punya, KK tak sah kalau tak beli yang perisa coklat, dino blog tu perisa coklat pisang, memang sedap sangat, tak menyesal beli !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan