Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 6 Oktober 2015

"Baju" baru !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Akibat KK yang ganas, sampai case telefon belakang ni pecah tepi, berapa kali dah jatuh, haha, ganas juga KK ni


Jadi, dilihatkan keadaanya yang nazak, sayang sebenarnya, sebab nampak macam ala-ala iphone, walau realiti tak mampu nak beli, acah-acah nampak macam iphone pun jadilah, haha

KK pun belek-belek lah, mana tahu dapat yang lagi lasak, haha, entah berapa hari tahan, kita tengok, belek punya belek, jumpalah


Adalah berkenan satu, jenis plastik, tapi belakang tu kulit,, design pun simple, tak menyemakkan, warna pun menarik, KK pilih warna ungu, tak nampak ungu, nampak biru kan, sebab kamera murah

Baru sampai semalam, seronok pula, rasa macam dapat hadiah, hadiah beli sendiri, untuk diri sendiri, hehe, terus tukar, tak tunggu dah

Tengoklah berapa hari tahan...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan