Followers !

Isnin, 5 Oktober 2015

Selamat Pagi semua !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Sibuk sangat KK nya, haha, sampai 5 hari tak update blog, sibuk mengalahkan Perdana Menteri lagi, haha, kelakar kan, macam kerja 24 jam


Padahal KK tak sibuk pun, sejak-sejak menggangur ni, haha, KK terperap saja dirumah, tengok televisyen, makan, tidur, main telefon sampai lebam, haha

Begitulah bila  kita tanam anggur, nasib belum menyebelahi KK, bila kita dah biasa hidup bekerja, bila kat rumah ni, memang patah kaki lah, bak kata orang-orang tua

Sampai idea nak update blog pun tiada, sedih rasa, terbiar macam ni saja, haha, KK cuba dapatkan balik mood nak berblogging, mana tahu lepas ni sibuk kerja

InsyaAllah, doakan KK dapat kerja dengan cepat !


2 ulasan: