Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 25 Februari 2014

Membeli-belah di Nile.com.my *_*


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Baru saja KK membuat bayaran ke akaun Maybank Nile, nasib lah sempat, KK hampir lupa tadi.



KK ada membeli sehelai sweater dari online shop ini, haha, beli satu saja, tajuk macam beli 10 helai, haha, nak bagi gempak sikit, hehe

Nak yang lain, warna tak ada, berkenan yang ini, saiz tak ada, yang KK beli? berkenan la juga, nak yang lain, tak ada saiz, sedih !


Bila buka akaun tadi, masa tinggal lagi 40 minit sebelum tempahan dibatalkan, habislah, nasib lah KK ada Maybank2u.

Pihak Nile hanya memberi tempoh selama 24 jam untuk membuat bayaran, selepas habis tempoh, tempahan dianggap batal.

Terus transfer duit, dan inform payment, mudah dan cepatkan, itulah gunanya online banking, dimana sahaja dan tidak kira masa, cheewaah ! macam iklan.



Sekarang tunggu untuk disahkan dan tunggu barang sampai, nanti KK akan kongsi sweater macam mana KK beli, tunggu ! hehe

Kredit :-

Laman Web : http://www.nile.com.my/
Facebook : https://www.facebook.com/nile.com.my

*kat sini murah tau, rambang mata !




Tiada ulasan:

Catat Ulasan