Spice of My Life

Followers !

Halaman

Rabu, 26 Februari 2014

Nile.com.my : Payment Verifed and Shipping Process !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Gembira sangat hati, dah berbunga-bunga dah rasanya, bertaman agaknya, hehe, KK senang hati sangat


Semalam KK ada update pasal online shopping di Nile.com.my dan KK telah membuat bayaran di saat-saat akhir, nasib sempat kan.


Pagi tadi, dalam pukul 8, KK ada terima email dari pihak Nile yang mengatakan pembayaran KK sudah diluluskan, alhamdulillah.

Pukul 1.15, KK terima lagi satu email yang mengatakan barangan yang KK pesan sudah dalam proses penghantaran, suka sangat, alhamdulillah.


Kalau tiada aral melintang, dalam 2 hari lagi, atau paling awal esok insha Allah sampailah barang KK tu, tak sabar sangat, haha.

Nanti KK kongsikan sweater yang KK beli tuh, hehe, tak mahal pun, cuma RM25 saja, tambah postage RM6.

Kredit :-

http://www.nile.com.my/

https://www.facebook.com/nile.com.my



Tiada ulasan:

Catat Ulasan