Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 29 Julai 2014

Beli-belah lagi di Nile.com.my :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Tak terniat pun sebenarnya, cuma niat nak hadiahkan kasut untuk abah KK sahaja, sebelum raya dia tengok kasut yang KK beli, ada KK ceritakan DISINI


Bila dia tengok, berminat juga, dengan harga yang dia kurang percaya, KK pun tunjuklah, baru nak rambang mata, haha

Dia dapatlah pilih satu, tu pun penat membelek kes tak ada saiz dan tak minat dengan design, demand sangat, hehe

KK dah janji, nak tunai lepas raya, jadi buka balik, nasib kasut tu ada stok lagi, masih tak dirembat orang, haha

KK pun turut sama godek-godek semula, bila dah godek semula, mulalah, macam-macam pula, lagipun takkan satu barang saja nak beli, dah alang-alangkan, hehe


Mentang-mentang gaji kan, hahaha, lagi menambah niatku untuk membeli, aduh, tak terbalas penangannya.

Jadi, inilah barang KK beli, kasut abah satu, baju KK dua, dan lain-lain tu barang saja-saja, teringin nak beli, hehehe

Barang yang KK beli tempoh hari sebelum raya pun belum review lagi, ada KK ceritakan di entri SINI, nanti KK siarkan okay.


2 ulasan: