Spice of My Life

Followers !

Halaman

Ahad, 20 Julai 2014

Ramadhan 22 : Lewat masuk 1 jam !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Tragis memang tragis, pertama kali buat hal, selama ni elok saja, tak sangka hari yang ditunggu telah tiba, haha


KK masuk shift petang harini, biasa lepas sahur tidur semula dan akan kejut semula dalam jam 10:30 - 11:00 pagi macam tu.

Harini bangun-bangun tengok jam dah pukul 1:20, macam tak percaya kan, lepas tu tanya kakak KK, dia cakap, betul lah jam tu.

Mengucap panjang KK kejap, terus berlari masuk bilik air, patut masuk pukul 1, tapi dah 1:20 petang, haha

Benda dah jadi, masa tak dapat diputar kembali, jadi KK buat macam biasa, buat lambat-lambat, sebab dah memang terlewat.haha

Datang kerja, punch card pukul 1:58 petang dengan muka tak bersalah, haha, dan buat macam biasa dan tiada apa-apa yang berlaku.

Nasiblah harini Aeon Big tutup pukul 11 malam, bolehlah cukupkan jam kerja, kalau tak habis kena potong gaji, hehe


2 ulasan:

  1. Sempat lagi buat lambat2 ya... Alang2 kan.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, alang-alang kak asma, kalau rushing pun dah tetap lambat

      Padam