Followers !

Isnin, 7 Julai 2014

Ramadhan 9 : Kerja berterusan.


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Campur harini, dah hari ke-10 kita berpuasa, tak sangka betul sekejap betul masa berlalu, pejam celik pejam celik dah hari ke-10


Al-kisah semalam, KK rasa KK seorang yang sangat kuat, bukan kuat apa pun, kuat bekerja dan tahan, bayangkan dah 10 hari kerja tanpa henti?

Haha, sampaikan manager KK cakap, "Kuat awak ni" *sambil tepuk bahu, KK ni dah lesu angguk saja, baru tahu bagusnya ada staff macam ni, haha

Dah rasa macam bangla pun ada, sampaikan security kat sana pun tegur, awak tak cuti ker? KK ni cakap, cuti, tapi kena ganti staff lain.


Harini KK kerja petang, ingat semalam nak update entri, tapi pukul 11 dah mengantuk ya amat sangat, tak tahan dah, terus tidur.

Kalau ikutkan jadual, khamis dan jumaat ni baru KK cuti, tak sabarnya, lagi 2 hari lagi, hehe.


4 ulasan: