Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 4 Julai 2014

Ramadhan 6 : Sepatutnya cuti...tapi....


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

Semalam KK dah kerja full, ingatkan esok harinya dah boleh cuti-cuti Malaysia, duduk dirumah dengan adik dan mak ayah.


Pukul 8:30 malam semalam, manager ada call bertanya boleh tak KK kerja ganti kak Misa, sebab dia minta dilanjutkan kerana ada urusan yang masih tak beres

Oleh itu, KK menawarkan diri kecil ini untuk bantu, tapi bila dah kerja, terasa diri macam robot, tak tahan, buat kerja pun dah lambat.

Tapi tak apalah, benda dah nak jadi, dulu masa KK kemalanagan pun, staff lain yang ganti, kenangan pahit buat KK

Walau apapun nasiblah KK  esok kerja petang, kalau tak memang dah tidur awal dah malam ni.

Tapi mata sangat mengantuk, terpaksa tidur, Selamat Malam semua :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan